Actueel

""

Win honderd euro en vrijkaarten voor dertiende Tilburgse Revue 'De Top 013'

Win honderd euro en vrijkaarten voor dertiende Tilburgse Revue 'De Top 013'

28 april 2016

Ken je ergens in Tilburg iemand over wie ze een revuescène zouden moeten maken? Een bijzonder mens, een gekke ondernemer, een aansprekende zwartkijker of een hilarische komiek uit het heden of verleden? Ken je een plein, park, wijk, straat, gebouw, bedrijf, sportclub, evenement, project, school, uitgaansgelegenheid of wat dan ook, waar de Tilburgers meer van zouden moeten weten?  Draag je favoriete persoon of  zaak dan voor als onderwerp voor een scène in de nieuwe Tilburgse Revue 'De TOP 013'. Uiteraard kan je niet zomaar alleen een naam van iemand of iets inleveren, maar moet je ook uitgebreid argumenteren waarom jouw persoon of zaak in 'De TOP 013' zou moeten schitteren. Wordt het door jou aangedragen onderwerp gekozen voor een scène, dan win je daarmee honderd euro contant en twee premiere/galakaarten voor 'De TOP 013'.

Hoewel deze dertiende Tilburgse Revue pas begin 2018 op de planken komt, zijn de voorbereidingen om er een succes van te maken al gestart. De revue zal bestaan uit dertien scènes, zeven vóór en zes na de pauze, waarvoor je zelf dus de thema's kunt aanleveren. Je hoeft die thema's zelf niet uit te werken. Dat doet oud-stadsdichter en ervaren revueschrijver Jace van de Ven. Naast hem wordt daarvoor een beroep gedaan op studenten van de Tilburgse theateropleidingen die onder zijn leiding enkele scènes uitwerken en mogelijk worden daarnaast ook enkele andere ervaren auteurs aangetrokken. 

Jace van de Ven roept u op: “Beste Tilburger, wat staat er volgens jou in de top 13 van Tilburg? En waarom? Mail je inzending, voorzien van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en mailadres, voor 15 juni naar lezers@tilburgsekoerier.nl of stuur op of geef het af bij de Tilburgse Koerier t.a.v. De T0P 013, NS Plein 14, 5014 DA Tilburg. De winnaars ontvangen begin juli bericht en worden bekend gemaakt in de Tilburgse Koerier van donderdag 7 juli.

Na de zomer worden de scènes geschreven, in 2017 ingestudeerd en vormgegeven en dankzij jullie bijdrages staat er begin 2018 een Tilburgse Revue op de planken die écht van alle Tilburgers is. 

Foto-onderschrift:

Vanaf het balkon van het Paleis/Raadhuis roept JACE van de Ven alle Tilburgers op om onderwerpen aan te leveren voor de dertien scènes van de dertiende Tilburgse Revue.

Foto: Frans van Aarle.  

Noot voor de redactie van de Tilburgse Koerier; voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marie-Thérèse Blomme\0653991953

Onze sponsors

Sponsors van de Tilburgse Revue