Actueel

""

Tilburgse Revue: iedereen is welkom om auditie te doen voor TóP 013

Tilburgse Revue: iedereen is welkom om auditie te doen voor TóP 013

09 februari 2017 | Door: Marie-Therese Blomme

Voor en door 'Tilburgers'. Ook de dertiende Tilburgse Revue Tóp 013 biedt acteurs, zangers en dansers uit Tilburg en regio, van welke afkomst dan ook, een podium. De audities vinden plaats op 7 en 8 april in de Kunstbalie aan de Ringbaan Oost in Tilburg. Inschrijven kan tot 20 maart. Van de auditoren (spel en zang) wordt verwacht dat ze een foto en een korte cv sturen naar elly.van.besouw@nl.ey.com

Choreograaf Ilona Hendriks wil van de dansers ook een videolink ontvangen. De repetities vinden vanaf mei plaats op woensdagavond. Tevens zijn er twee werkweekeinden. Alles bijeen een tijdsinvestering, die uitmondt in dertien klinkende voorstellingen in januari 2018 in Theaters Tilburg.

Regisseurs Joris Donders en Linda van den Hout gaan de auditoren beoordelen met in hun achterhoofd de rollen binnen de TóP 013. Michael Breukers tekent voor de muzikale en vocale invulling. Dat alles leidt, volgens Productieleider Marie-Thérèse Blomme, naar een sprankelende voorstelling waarin Tilburg in al zijn facetten zegeviert. Auditieformulieren zijn via de revuesite www.tilburgserevue.nl te downloaden. De cast wordt op 15 april bekend gemaakt in Theaters Tilburg.

Onze sponsors

Sponsors van de Tilburgse Revue