Actueel

""

Voorbereiding de TóP 013 op schema

19 juli 2017

Een bijna drie uur durende productie zoals de Tilburgse Revue de TóP 013 vraagt enorm veel voorbereiding. Een tussentijdse ijking wijst er op dat het productieteam en de cast goed op schema zitten.

Afgelopen week vond een eerste 'doorloop' plaats. Alle scenes werden gespeeld in de repetitieruimte aan de Ringbaan-Oost en zelfs de regisseurs Joris Donders en Linda van den Hout werden aangenaam verrast door de tekstkennis en acteerprestaties. "In dit stadium van de repetities is dat heel uitzonderlijk", spreekt Joris uit ervaring. Ook op het gebied van zang waren er enkele pareltjes te horen. Linda: "Natuurlijk hebben we nog een flink traject te gaan maar we leggen hier voor de zomervakantie een prachtige basis om straks fris op door te kunnen borduren."

De TóP 013, de dertiende Tilburgse Revue, staat in januari 2018 in de Grote Zaal van Theaters Tilburg. Vernieuwing leidt naar dertien eigentijdse scenes waarin Tilburg op een bijzondere maar ook actuele wijze wordt belicht. Een kleurrijke setting, multimedia, dans en pakkende muziek, van gevoelig tot rap, zijn de TóP 013-ingrediënten. Herkenbaarheid en humor vormen in de Tóp 013 als vanzelfsprekend de rode draad. De kaartverkoop voor de voorstelling verloopt via de site van Theaters Tilburg. www.tilburgserevue.nlOnze sponsors