Actueel

""

Gastgezelschappen klaar voor TóP 013

14 december 2017

De Tilburgse Revue geeft gastgezelschappen een podium. De Tilburgse koren en muziekgezelschappen presenteren zich voorafgaand van de voorstelling de TóP 013. Een nieuw element waarmee de organisatie van de Tilburgse Revue de banden met verenigingen in de stad sterk aanhaalt. "Alles draait hier om samenwerken en verbinden. Dat gebeurt binnen de verschillende geledingen van de revue maar we kijken ook 'naar buiten'. 
Tilburg heeft veel te bieden, niet alleen qua onderwerpen voor de scènes, maar zeker ook het (muziek)verenigingsleven. We geven nu gastgezelschappen een podium rondom de voorstellingencyclus in januari." Marie-Thérèse Blomme geeft aan dat het enthousiasme groot was onder de gezelschappen. "In no-time hadden we een lijst met gegadigden. Hun disciplines zijn divers en muziek is de rode draad. Leuk toch als de bezoekers van de Tilburgse Revue TóP 013 in de foyer van Theaters Tilburg al worden verrast met een warm Tilburgs geluid. Dat komt van Divertimento, Des Unique, De Buntstekers, Muzemento, Dutch Pipes, Kleintje Hollands, Kluts, La Rainaissance, De Vriendschap, Special Guests, Whats-upp en de Kleurrijke Mama's.
De Tilburgse Revue de TóP 013 staat in januari 2018 dertien keer op de planken van Theaters Tilburg. Mis -de TóP013- niet! Koop nu uw kaarten aan de kassa's van Theaters Tilburg of via www.theaterstilburg.nl.

(Foto: Frans van Aarle)

Onze sponsors