Overzicht sponsoren

Sponsors van de Tilburgse Revue

Cardan Technobility

Cardan Technobility is een veelzijdig ICT-bedrijf dat met een grote groep ICT talenten werkt. Ook talenten met ASS (Autisme Spectrum Stoornis) worden begeleid, opgeleid en geholpen aan werk dat past. De website van de Tilburgse Revue is ontwikkeld en gehost door Cardan Technobility.

CVT Doe Het Zelf

Onze rijke historie vanaf 1937 spreekt voor zich en de vestiging op het onze lieve vrouweplein is al meer dan 75 jaar een vertrouwde naam in Tilburg en omstreken.

De Beer Accountants & Belastingadviseurs

De naam ‘De Beer’ staat al meer dan een halve eeuw garant voor kwaliteit en betrokkenheid Dankzij de combinatie van een professionele dienstverlening en een hoge mate van betrokkenheid bij de cliënt is De Beer sinds de oprichting in 1952 gestaag gegroeid.

Ernst & Young

Frans van Aarle

Gianotten Printed Media

Grosveld

Grosveld Muziekzaak

Loft Tilburg

In Tilburg oost staat een oude fabriek. Een plek met een lange geschiedenis in amateurkunst. Een ruimte met metershoge, loftachtige raampartijen die na jaren weer tevoorschijn komen. Industrieel maar warm, creatief en betaalbaar: dat is LOFT.

Naaykens' Luchttechnische Apparatenbouw B.V.

Nouwens Verhuizingen

Nouwens Verhuizingen profileert zich als verhuizer pur sang. Organisatie, medewerkers, materieel en know how zijn er al sinds 1935 volledig op toegespitst. Verhuizen is voor ons geen klusje tussendoor maar juist de kernactiviteit van het bedrijf. Door die specialisatie onderscheiden we ons op de zakelijke markt.

Piet Kennis

Elektro-speciaalzaak

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’.

Onze sponsors